Polnjenje 2018-05-14T12:18:24+00:00

Polnilne naprave

Neglede na vrsto peči  kot so: eno oz. več etažna tunelska peč ali eno oz. več etažna termo oljna vam v podjetju IntBas izdelamo polnilo napravo za avtomatsko polnjenje vaših izdelkov, ki so lahko na pladnjih, kasetah, raznih modelih ali prostostoječi na transportnem traku.

Značilnosti:

Izdelano iz nerjevečega materiala

Izjemna vzdržljivost namenjeno za industrijska okolja za 24 urno delovanje

Avtomatizirano delovanje

Popolna sinhronizacija s pečjo in ostalim delom linije

Krmilniki Allen Bredly, Siemens ali Omron Na specifično željo pa lahko vgradimo tudi ostale kompatibilne krmilnike

Oprema izpolnjuje higienske EU in FDA standarde za področje prehrane

Oprema ustreza zahtevam standardov CE, UL, CUL

Oprema pripravljena za Industry 4.0 povezljivost

Polnilna naprava za pladnje (peelboarde) ter prosto opečene izdelke

V pekarnah kjer se testo transportira preko pladnjev oz. peelbordov kot tudi prosto pečenih izdelkov je polnjenje peči izvedeno preko polnilne naprave z zašiljenim nosom, ki izdelke prevzame iz pladnja oz. peelborda ter jih položi na transportni trak peči. S pomočjo prilagodljive pnevmatike, ki uravnava višino nosu predajnega transporterja lahko izdelke položimo na trak peči kot so bili prvotno dostavljeni oz. jih s preobračanjem, na trak položimo v pravilni legi za peko (primer kajžarice).

Prednost naprave je, da na željo naročnika lahko omogoča kombinirano polnjenje in sicer pladnjev / prosto opečenih izdelkov kot tudi kaset.

Polnilna naprava je mobilna zato uporabniku omogoča odmik od peči in s tem prost dostop do ročnega polnjenja peči s poljubnimi izdelki, vzdrževanja in čiščenja.

Naprava lahko deluje popolnoma avtomatsko s sinhronizacijo z obstoječo opremo kot tudi delno avtomatsko z ročnim polnjenjem izdelkov na vstopni transporter.

Polnilna naprava za kasete, pite, torte

Naprava preko vodil z motornim pogonom potisne produkte na transportni trak peči. Potisna letev  se po potrebi dviguje in spušča s pomočjo pnevmatike.  Potisna letev je po potrebi prilagojena na premer oz obliko kasete/modela, kar omogoča nežen prehod v pečni prostor.